VOLA

– een Deense designgeschiedenis

Als je voor VOLA kiest, krijg je niet alleen een product waar design en kwaliteit generaties lang meegaan. Je maakt ook deel uit van de Deense designgeschiedenis met Deense designiconen die in de beste Deense ambachtelijke traditie worden geproduceerd. VOLA-kranen worden in de fabriek in Horsens geproduceerd. Al meer dan 50 jaar creëert VOLA een tijdloos en duurzaam design. Daarnaast levert het bedrijf nog steeds reserveonderdelen voor kranen die in 1968 zijn geproduceerd. Zo kunnen ook die kranen onderhouden en hersteld worden en kan je er nog jarenlang van genieten. Het milieu zal je dankbaar zijn.

VOLA behoort tot de generatie designklassiekers uit de gouden eeuw van het Deense design. De eerste VOLA-kranen werden in 1968 ontworpen door Arne Jacobsen, een ontwerper die vooral bekend staat om zijn beroemde stoelen – hetzelfde jaar waarin Arne Munch de uno form Classic keuken ontwierp.

De VOLA-serie was oorspronkelijk bedoeld als modulair systeem met de functies die in een badkamer nodig zijn. In de loop der jaren is het modulaire systeem uitgebreid en geperfectioneerd, zodat u nu uw eigen kranen kunt samenstellen door een kleppensysteem, handgreep, uitlaat, afdekplaat of rozet te combineren met geselecteerde accessoires. De serie is verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal, hoogglans gepolijst chroom, geborsteld chroom, gepolijst messing en 14 verschillende kleuren, zodat je volop mogelijkheden hebt om je eigen individuele designoplossing te creëren.

Koop geselecteerde designs van VOLA om je uno form keuken op maat en badkamer compleet te maken.

Geselecteerde designs van VOLA