Je badkamer is je rustpunt in het leven van alledag

Welkom in de uno form wereld van badkamers. Hier hebben we inspiratie en de beste adviezen van onze ontwerpers verzameld voor het inrichten of renoveren van je badkamer.

Alle uno form productseries omvatten ook badkamers, zodat je een architectonisch geheel in je woning kunt creëren. We kunnen bogen op meer dan 50 jaar klassiek Deens meubelvakmanschap en ontwerpen al onze badkamers van begin tot eind, zodat ze aan je dagelijkse behoeften voldoen en bij je woning passen.

Wit ligbad met vrijstaande vola kraan in geborsteld zwart chroom
Luxe badkamer in zwart eiken met ladefronten van schrijnwerkerij

Ontwerpadvies voor je badkamer

Een badkamer is nu meer dan ooit een plek waar je jezelf de tijd gunt om gewoon te genieten. Droom je van een nieuwe badkamer? Lees dan onze adviezen.

De badkamer is een ruimte die het hele gezin voortdurend gebruikt. Daarom staan functionaliteit en flow op de eerste plaats als de inrichtingsexperts van uno form je adviseren over je nieuwe badkamer. "Het is heel belangrijk om de beste indeling te vinden en om mooie en goed gekozen opbergsystemen in het ontwerp op te nemen", zegt Steen Asbjørn van uno form Kopenhagen.

"Nadat we de meest functionele inrichting hebben gevonden, gaan we aan de slag met materialen. De materiaalkeuze en het ontwerp bepalen sterk hoe je de ruimte ervaart," vertelt de ontwerper. Met twee van de meest gebruikte materialen – hout en natuursteen – krijg je een zacht en exclusief design met stijlvolle lijnen. Of met gebruineerd messing en steengrijze tinten creëer je een minimalistische badkamer met discrete luxe. En de designklassieker Classic staat garant voor een tijdloze en esthetisch aantrekkelijke badkamer die generaties lang meegaat.

"Het zit 'm in de details. We sluiten aan bij de architectuur van de woning en kiezen daarbij voor materialen die bij de klant passen. Natuurlijke materialen vragen bijvoorbeeld meer onderhoud, maar brengen ook een stukje van de wereld in huis".
Steen Asbjørn
Ontwerper, uno form Kopenhagen

Inspiratie

Bekijk nog veel meer in de inspiratiegalerij.

Badkamer in walnoot met vrijstaand bad
Luxe badkamer met kasten, sauna, ligbad en douche En-suite badkamer in prachtige natuurlijke materialen
Inspiratie
De badkamer is ingericht met het originele Classic ontwerp van uno form in walnoot en smaragdgroene mozaïektegels die passen bij de vintage poster van Trouville
Jaren 60-stijl met passie
Bekijk de badkamer van Haakon
De badkamer is ingericht met het originele Classic ontwerp van uno form in walnoot en smaragdgroene mozaïektegels die passen bij de vintage poster van Trouville