Een keuken op maat

Een keuken van uno form is een exclusieve beleving van compromisloze kwaliteit, vakmanschap en materialen waar u jaar na jaar plezier aan beleeft. Dat is al zo sinds Arne Munch in 1968 de eerste uno form keuken ontwierp vanuit de filosofie dat de keuken een mooi, functioneel, tijdloos meubelstuk in huis moet zijn.

Ervaar uno form

In een keuken van uno form is nagedacht over de kleine details en over de grote lijnen. Dat ervaart u als u een van onze winkels bezoekt, waar u de op maat gemaakte zwaluwstaartcollecties kunt ontdekken, uw hand over de perfecte oppervlakken kunt laten glijden en kunt genieten van het kleurenspel van het hout dat elke keuken bijzonder maakt.

uno form-studio

uno form wordt uitsluitend verkocht in onze eigen winkels, waar wij u het deskundige advies kunnen geven dat u van ons verwacht. Wij stellen hoge eisen aan de kennis, professionaliteit en esthetiek van onze interieuradviseurs en leiden hen voortdurend op zodat ze advies van wereldklasse kunnen leveren. De adviseurs kunnen het interieurontwerp, de productie, de levering en de installatie aansturen en coördineren. Ze kunnen ook bij grote bouwprojecten optreden als partner. 

Timmerlieden aan het werk

Elke keuken van uno form krijgt een bijzondere uitstraling, vorm en functie, en wordt op maat gemaakt voor uw woning. U kunt dus geen uno form keuken aanschaffen en die dezelfde dag laten bezorgen. Goed vakmanschap kost tijd en we beginnen pas met het zagen van het hout en het bouwen van uw keuken als we er absoluut zeker van zijn dat u het ultieme advies hebt gekregen om uw droomkeuken te realiseren.

Patineren van het hout

Onze adviseurs zullen u ook wijzen op de kleine verschillen in nerven, tinten en patronen die de speciale kenmerken van uw keuken benadrukken en ervoor zorgen dat uw keuken in de loop der tijd evolueert. Het hout rijpt en het licht dat de keuken binnenkomt, is niet overal gelijk. Waar veel materialen gewoon verslijten, wordt hout verfijnd, genuanceerd en raakt het gepatineerd. Dit betekent dat uw keuken voortleeft en meer persoonlijkheid krijgt naarmate u deze langer hebt en vaker gebruikt. 

Een fijne lijmdraad op het genaaide fineer