Danish design destination

Een bezoek aan uno form is een complete ervaring waarbij wij onze oplossingen voor keuken, bad, garderobe en bijkeuken presenteren in een natuurlijke en huiselijke omgeving. Daarom werken we samen met een aantal nieuwe en klassieke Deense kwaliteitsmerken waarmee wij onze passie voor kwaliteit, vakmanschap, design en duurzaamheid delen. Wij willen jouw bestemming voor design zijn waar je inspiratie opdoet voor je inrichting en kunt kopen wat je mooi vindt, of het nu gaat om een keuken of een eettafel. Dat is onze manier om het verhaal van de trotse Deense traditie van design van wereldklasse te ondersteunen.

Klassieke eiken keuken met witte hoge kasten
Keukeneiland in eiken en hoge kasten in mat zwart laminaat

Designmeubilair

Naast de keukens op maat van uno form vind je er geselecteerde ontwerpen van Mater en Eberhart Furniture.

Verlichting

Het is belangrijk dat je bij het ontwerp van je keuken rekening houdt met het licht. In onze keukenstudio’s kun je geselecteerde designs kopen van Louis Poulsen en Anour.

Witgoed

Geniet van het dagelijkse leven in jouw keuken met een stoomoven, wijnkast en tafelruimte. Samen met Gaggenau, Miele en BORA bieden wij een oplossing die past bij het design van jouw keuken en bij jouw dagelijkse leven.

Afzuigkappen

De afzuigkap helpt bij het creëren van uw keukenontwerp. Het is daarom belangrijk om een mooie en stijlvolle, maar toch efficiënte afzuigkap te hebben. Samen met trepol bieden wij mooie en functionele kappen aan.

Kranen

Kranen in een keuken moeten praktisch zijn omdat er tijdens het koken vaak veel gebeurt rondom het aanrecht. Maar dat betekent niet dat je moet inleveren op esthetiek of functionaliteit. Samen met Quooker, vola en TONI Copenhagen bieden wij een scala aan mogelijkheden voor zowel de keuken als de badkamer.