Eberhart Furniture

Meubels van Eberhart Furniture

Eberhart, in 2014 opgericht door Rune Vigil Nielsen en Esben Christoffersen, heeft als ambitie om originele meubelen te maken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bij een meubel van Eberhart Furniture gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Deze eigenschappen zijn het resultaat van een gedegen kennis van en respect voor de eerlijke en goed verzorgde materialen in hun assortiment.

Alle meubelen van Eberhart Furniture worden in Denemarken ontworpen en geproduceerd.  Elke meubel begint zijn reis op de familieboerderij in het zuiden van Funen. De omgeving is daar de afgelopen jaren omgeschakeld van traditionele landbouw naar pure meubelproductie.

Van design en ontwerp, over testing en productie, tot de uiteindelijke kwaliteitscontrole: alles gebeurt in Denemarken. Nadien wordt het meubel op zijn laatste reis naar een nieuwe en liefdevolle thuis verzonden.

De kwalitatieve Eberhart meubelen verhogen door hun elegantie en design de esthetiek van bijna elke omgeving. De producten zijn gemaakt om gezien en gevoeld te worden, en staan – bijna als een compromisloos statement – prachtig in een moderne inrichting.

Koop de geselecteerde designs van Eberhart Furniture om je uno form keuken op maat compleet.