BORA

– the end of normal

BORA brengt een revolutie teweeg in de keuken als leefruimte. Met buitengewone producten voor buitengewone ervaringen. 

Willi Bruckbauer is het hart van BORA, visionair, creatief denker en de drijvende kracht achter de baanbrekende aanrechtsystemen en de gloednieuwe oven. Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche, weet de geschoolde timmerman precies wat er belangrijk is in de moderne keuken: een leefruimte creëren die aan alle behoeften voldoet en waar je gewoon plezier aan beleeft. Elke dag.

Daar passen traditionele dampkappen niet in: ze maken lawaai, zijn niet erg efficiënt en zijn niet mooi om te zien. Bovendien beperken ze ook de mogelijkheden voor keukendesigns. Het was het idee van Willi Bruckbauer om een efficiënt afzuigsysteem te creëren dat tegelijkertijd voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van technologie en esthetiek. Door voortdurend onderzoek, ontwikkeling en nieuwe ontdekkingen ontstond een innovatief systeem dat kookafval effectiever verwijdert dan voorheen mogelijk was.

BORA X BO

BORA X BO is de eerste professionele combi-stoomoven voor thuis. Wil je een krokante korst, sappige en smaakvolle groenten of lichte, luchtige en goudbruine croissants? Dankzij de zachte, gelijkmatige stoom garandeert BORA X BO een perfect resultaat. Ook als u drie volle borden tegelijk gebruikt. 

BORA X BO kan worden gebruikt voor bakken, braden en nog veel meer en is bovendien ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. 

Hier vind u tips over welke bereidingsmethodes de beste resultaten opleveren voor verschillende voedingsmiddelen. 

Geselecteerde BORA-designs voor jouw uno form keuken