Kerteminde Resort

Kerteminde
De ligging op een steenworp afstand van Kerteminde Nordstrand, een interieur waar tot in detail aan luxe is gedacht en de nabijheid van golf, cultuur en gastronomische ervaringen van topklasse, maken van Kerteminde Resort iets heel bijzonders.
Geleverd

Keuken en badkamer

Nummer

24

De 24 exclusief ontworpen vakantiehuizen met panoramisch uitzicht op het strand en de baai van Kerteminde vervullen de woondromen van de meeste mensen. Het idee achter het project is dat de woning moet functioneren als je eigen privé hotelsuite. Daarom is tot in elk detail aan luxe gedacht en zijn de woningen ingericht in een ontspannen Scandinavische stijl die een perfecte verbinding creëert tussen binnen en buiten.

Vanaf het vroege voorjaar kan op het balkon van de zon worden genoten. En als de Lacuna-vouwdeuren tussen het terras en de woonkamer worden ingevouwen, heb je vanuit de woonkamer vijf meter vrij panoramisch uitzicht op zee. Van het uitzicht kan ook worden genoten vanuit de master bedroom van de woning, die is voorzien van glazen vouwdeuren naar de woonkamer, zodat je geniet van de zeelucht en de zon in het oosten zonder op te staan uit de exclusieve hoogslapers van het plaatselijke bedrijf Moonbeds uit Kerteminde.

Alle vakantiehuizen zijn voorzien van een keuken op maat in eikenhout van uno form. Bij de keuze voor een keuken hebben we benadrukt dat het een exclusief, Scandinavisch design moet zijn dat jarenlang meegaat in de vakantiewoning. "Voor mij is ”modern” geen kwaliteit, omdat het na een paar jaar vaak achterhaald lijkt. Daarom is de keuze gevallen op uno form en het karakteristieke Classic-model – een klassieker die altijd meegaat en duurzaamheid garandeert, want een lange levensduur minimaliseert het verbruik van natuurlijke hulpbronnen", aldus ontwikkelaar Kurt Enevoldsen. Het klassieke design komt terug in de twee badkamers van de woning, die ook zijn voorzien van toiletten en kranen van Alessi.

Kerteminde Resort
Kerteminde Resort
Kerteminde Resort

Golf en gourmet

De keuken is qua kleur en sfeer perfect afgestemd op de woonkamer, die in het verlengde ligt. Zo ontstaat een omgeving waarin vrienden en familie van elkaars gezelschap kunnen genieten, ook tijdens het koken.  

Er zijn echter ook genoeg mogelijkheden om even niet te koken, want Kerteminde biedt smaakvolle gastronomische ervaringen bij Rudolf Mathis en Great Northern, gezelligheid bij Lulu’s Cafe & Boutique bij de renaissancehaven of bij een van de plaatselijke boerderijwinkels in Kerteminde, die ingrediënten leveren voor de beste gastronomische restaurants in Denemarken. In het voorjaar en de zomer kun je in de kleine trattoria van Røgeri Hindsholm ook de lekkernijen van de rokerij buiten eten.

Maar ook buiten het seizoen is er veel te beleven, of je nu wilt watersporten, winterzwemmen of wandelen. Als de koude je niet aantrekt, heb je nog de mogelijkheid van een exclusieve spa-ervaring in de Great Northern Spa, die een nieuwe standaard zet op het gebied van design, spa-innovatie en luxe.

Kerteminde Resort

Er is aan de toekomst gedacht

Het project, ontwikkeld door Kurt Enevoldsen, bestaat uit 24 vakantiewoningen verdeeld over zes gebouwen. Met een buitenbekleding van gevelspaanplaat in acaciahout, die prachtig patineert in een grijsachtige tint en tot 100 jaar onderhoudsvrij is, gaan de woningen op natuurlijke wijze op in de maritieme omgeving dicht bij het strand en de jachthaven van Kerteminde.

Door de ligging aan de kust is in het project aan toekomstige klimaatbestendigheid gedacht. De appartementen zijn daarom zo gebouwd dat ze kunnen worden verhoogd als het waterpeil stijgt. Het is vanzelfsprekend duurzamer dat de appartementen zich kunnen aanpassen aan het klimaat en niet gesloopt moeten worden, aldus Kurt Enevoldsen. Hij voegt eraan toe dat de appartementen deel uitmaken van een groter milieuproject voor Kerteminde Resort en Kerteminde Camping, dat gericht is op zonnecellen, aardwarmte en biodiversiteit.