Havneøen

Vejle
De exclusieve appartementen in Havneøen met uitzicht op het Velje Ford, laten je woondromen in vervulling gaan. Hiervoor bespaarden we kosten noch moeite. En vooral als het gaat om het hart van het huis, de keuken.
Geleverd

Keuken

Nummer

25

Exclusieve keukens voor exclusieve woningen

Als je houdt van uitzicht op het water, luxe en een opvallende landschap, dan is Havneøen in Vejle de plek om je nestje te bouwen. De strakke woontorens reiken tot aan de horizon, zodat alle bewoners iets moois hebben om naar te kijken. De inwoners van Havneøen genieten namelijk niet alleen van het fenomenale uitzicht op het fjord. De groene bossen van Ibæk en Bredballe zijn ook dichtbij, en als je meer van het stadsleven houdt, zijn de supermarkten, winkels en eetgelegenheden van Vejle heerlijk op loopafstand. Het belangrijkste zijn echter de appartementen zelf – een ware woondroom zonder compromissen.

Havneøen is ontwikkeld in een samenwerking tussen de hoofdaannemer NRE Denmark A/S, KIRK Property A/S en Arkitema Architects. Samen bouwden ze al 55 koopappartementen, verdeeld over vier afzonderlijke gebouwen. Daarnaast staan er nog vijf woningen op de planning.

“Havneøen is een project waar we al even mee bezig zijn. Voordat we de torens konden bouwen, hebben we eerst het hele eiland aangelegd. Het heeft dus even geduurd voor we echt aan de slag konden,” legt locatiemanager voor NRE, Andreas Fjederholt, uit.

“Dankzij zijn ligging is Havneøen een unieke locatie in het land. De komende jaren zullen we het omvormen tot een nieuw oriëntatiepunt in Vejle. Daarom is het fantastisch dat het nu klaar is, vooral omdat de eerste vier huizen op de eerste en tweede rij aan het Vejle Fjord staan. En dat geeft deze appartementen een ongelooflijk indrukwekkend uitzicht,” vervolgt Andreas Fjederholt.

Havneøen Vejle
Havneøen Vejle
Havneøen Vejle

Keukens naar wens van de bewoners

Maar zoals gezegd is niet alleen het uitzicht de moeite waard. Alle appartementen zijn gebouwd om optimaal gebruik te maken van de ruimte, hebben grote raampartijen en gemeubileerde terrassen. Maar bovenal is het hart van de woning – de keuken van uno form – gebouwd met kwaliteit, design en de wensen van de toekomstige bewoners in het achterhoofd.

“Allereerst kozen wij voor uno form omdat we weten dat zij kwaliteit leveren. De keukens op Havneøen moeten net zo exclusief zijn als de appartementen en dat vereist een bepaalde standaard, die uno form altijd levert. Uno form zorgt voor een fijne afwerking en een goede kwaliteit, wat je nodig hebt bij een project als Havneøen”, stelt Andreas Fjederholt vast.

Kwaliteit is dus een hoeksteen als het gaat om het uitzicht en de keukens, maar bij de bouw van Havneøen was het ook belangrijk dat kopers zelf konden meebeslissen over hun toekomstige keuken.

“Bij een project als dit is er geen sprake van ‘one size fits all’, zeker niet als het gaat om zoiets belangrijks als de keuken. Daarom boden we de kopers de mogelijkheid om zelf keukenopties van uno form uit te kiezen en samen met hen hun toekomstige droomkeuken te ontwerpen,” legt Andreas Fjederholt uit en vervolgt;

“Ook al zijn de 25 appartementen in dezelfde stijl en hetzelfde ontwerp gebouwd, je hebt dus wel 15 heel verschillende keukens. De kopers zijn ontzettend blij dat uno form hen heeft geholpen”.