Competente 360° service en projectmanagement

Met uno form krijg je een servicegerichte partner die professionaliteit in zijn advies en een professionele uitvoering van de projecten belangrijk vindt.

Full Service Circle

Bij uno form werken we met de mentaliteit van een Full Service Circle. Dit betekent dat wij een vast contactteam samenstellen dat alle aandacht heeft voor jouw project. Zo kunnen wij onze dienstverlening aan jou van begin tot eind optimaliseren.

Design

Het interieur en de materiaalkeuze worden aangepast aan het specifieke project – en de specifieke woning – waarin de uno form-oplossing wordt ontwikkeld. Geen twee klanten zijn hetzelfde. Daarom bieden wij de eigenaar de mogelijkheid om hun persoonlijke wensen te verwerken in het interieurontwerp.

Geïntegreerd witgoed maakt de keuken stijlvol, harmonieus en functioneel. Wij zijn experts – ook in witgoed. Onze visualisatietools bieden fantastische 3D-illustraties van de oplossingen voor jouw project. Een waardevolle bijdrage aan het verkoopproces.

Advies

Op basis van jouw ideeën ontwikkelen wij concrete oplossingen voor keukens, badkamers en garderobes die de visie van jouw project kunnen waarmaken. Onze creatieve adviseurs creëren elegante oplossingen die de uno form-look in vorm en functie blootleggen.

Je kunt 3DS- en DWG-bestanden van onze producten downloaden voor jouw projectplannen.Uno form is gecertificeerd op het gebied van milieu, kwaliteit en productieprocessen en onze producten dragen het kwaliteitsstempel van de Deense meubelinspectie.

Levering en montage

Uno form staat bekend om zijn zeer betrouwbare leveringen. Wij begrijpen het belang van "just in time" en leveren met onze eigen vrachtwagens op de bouwplaats, zodat alles klaar is zoals voorgeschreven. Onze ervaren installateurs werken snel en vakkundig, en zijn flexibel zodat ze andere vaklui niet ophouden. Wij kunnen het bouwbeheer overnemen waar het uno form-oplossingen betreft.

De installatiemanager rondt alle installaties af met een kwaliteitscontrole. Als er gebreken zijn, zullen wij die snel oplossen.

Aftersales

Jouw klanten kunnen voortdurend accessoires bestellen uit het uitgebreide assortiment van uno form. Omdat uno form al sinds 1968 leverancier is van talloze projecten, begrijpen wij hoe belangrijk het is om je klanten nog vele jaren lang van dienst te kunnen zijn.