Je badkamer is je rustpunt
in het leven van alledag

Welkom in de uno form wereld van badkamers.
Hier hebben we inspiratie en de beste adviezen van onze ontwerpers verzameld
voor het inrichten of renoveren van je badkamer.

Alle uno form productseries omvatten ook badkamers,
zodat je een architectonisch geheel in je woning kunt creëren.
We kunnen bogen op meer dan 50 jaar klassiek
Deens meubelvakmanschap en ontwerpen al onze
badkamers van begin tot eind, zodat ze aan je dagelijkse behoeften voldoen
en bij je woning passen.

Ontwerpadvies voor je badkamer

Een badkamer is nu meer dan ooit een plek waar je jezelf de tijd gunt om gewoon te genieten. Droom je van een nieuwe badkamer? Lees dan onze adviezen.

De badkamer is een ruimte die het hele gezin voortdurend gebruikt. Daarom staan functionaliteit en flow op de eerste plaats als de inrichtingsexperts van uno form je adviseren over je nieuwe badkamer. "Het is heel belangrijk om de beste indeling te vinden en om mooie en goed gekozen opbergsystemen in het ontwerp op te nemen", zegt Morten Gylling van uno form Kopenhagen.

"Nadat we de meest functionele inrichting hebben gevonden, gaan we aan de slag met materialen. De materiaalkeuze en het ontwerp bepalen sterk hoe je de ruimte ervaart," vertelt de ontwerper. Met twee van de meest gebruikte materialen – hout en natuursteen – krijg je een zacht en exclusief design met stijlvolle lijnen. Of met gebruineerd messing en steengrijze tinten creëer je een minimalistische badkamer met discrete luxe. En de designklassieker Classic staat garant voor een tijdloze en esthetisch aantrekkelijke badkamer die generaties lang meegaat.

"Het zit 'm in de details. We sluiten aan bij de architectuur van de woning en kiezen daarbij voor materialen die bij de klant passen. Natuurlijke materialen vragen bijvoorbeeld meer onderhoud, maar brengen ook een stukje van de wereld in huis", zegt de ontwerper tot slot.

uno form bad
uno form bad

Met passie gemaakt

uno form is individuele luxe voor veeleisende mensen. In onze werkplaats in Denemarken wordt elk stuk hout nauwkeurig onderzocht en beoordeeld door vakmensen die gepassioneerd zijn door hun werk. Ervaren ambachtslieden die nog steeds ontroerd worden door de aanblik van een perfect afgewerkt meubel, gedreven  door de wens om onberispelijke elementen en exclusieve details te creëren die uno form leven en een ziel geven.

uno form production
uno form production
uno form production