Bedankt voor je hulp!

Ontmoet onze ontwerpers en boek een ontwerpgesprek over je nieuwe keuken of badkamer

We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om onze vragenlijst in te vullen en je gedachten en ervaringen met ons te delen. Jouw feedback is van onschatbare waarde omdat wij daarmee inzicht kunnen krijgen in wat we goed doen en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen om jou en andere klanten in de toekomst de best mogelijke ervaring te bieden.

Doordat jij je ervaringen en beoordelingen van de showroom, de ontvangst in de showroom, het professionele advies van de binnenhuisarchitect enz. deelt, krijgen wij een duidelijk beeld van hoe wij onze service en producten kunnen aanpassen en verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je deelname en de waardevolle inzichten die je ons hebt gegeven. Wij stellen je tijd en bereidheid om ons te helpen zeer op prijs. Wij zijn je in de toekomst graag weer van dienst en hopen je verwachtingen waar te maken of zelfs te kunnen overtreffen.

Met vriendelijke groeten,
uno form

Design voor het hele huis

Classic is de originele en klassieke serie van uno form, in 1968 ontworpen door Arne Munch. Een compromisloze keuken op maat – gemaakt in de werkplaats in Denemarken – met de hand, het hoofd en het hart. 

Het basisidee van Arne Munch was een kubus van 60 x 60 x 60 cm die op allerlei manieren kan gecombineerd worden. Op basis van architectonische idealen creëerde hij een keuken op maat met geometrische precisie die evenwicht en rust in het interieur creëert.

De nieuwe collecties worden gecreëerd en ontwikkeld in de oorspronkelijke geest van Arne Munch. De ontwerpfilosofie leeft voort in alles wat we creëren – elke dag opnieuw. 

In 2009 ontwikkelden we de Avantgarde collectie. In 2017 voegden we daar de Shaker collectie aan toe. En in 2019 kwam de nieuwste collectie: Copenhagen. Alle collecties zijn ontwikkeld met het diepste respect voor design, functionaliteit en esthetiek in compromisloze materialen. Bekijk alle collecties hier.