Binnenklimaatlabel

Wij willen zorgen voor een goed binnenklimaat in uw huis. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de keukens, badkamers en garderobekasten van uno form voldoen aan het zogenaamde Deense Binnenklimaat Keurmerk. Dit is uw garantie dat uw aankoop op geen enkele manier een gevaar voor de gezondheid vormt.

Goed binnenklimaat ondersteund door een label

Het Binnenklimaatlabel stelt eisen aan het gebruik van materialen en richt zich op de uitstoot van stoffen binnenshuis. Het label garandeert dat alle materialen die we gebruiken zijn getest op ontgassing en geuremissie en dat ze het binnenklimaat niet aantasten en geen invloed hebben op de gezondheid en het welzijn.

Het Deense Technologische Instituut is verantwoordelijk voor de controle, het testen en de toekenning van het Binnenklimaatlabel.

Binnenklimaat

U kunt ook zelf bijdragen aan een goed binnenklimaat. Ventileer alle kamers regelmatig en zorg voor een mechanisch ventilatiesysteem in de keuken en de badkamer. Herstel eventuele vocht- en waterschade en kies bouwmaterialen die geen onaangename geuren of schadelijke dampen afgeven.