Advies

Bij uno form benadrukken we het belang van professioneel klantenadvies. In uw plaatselijke uno form-studio wordt u begroet door onze interieurontwerpers, die design, productie, levering en montage superviseren en coördineren. uno form's interieurontwerpers kunnen ook adviseren bij grote bouwprojecten. Onze medewerkers worden opgeleid om voortdurend op de hoogte te zijn van de laatste trends in creatief interieurontwerp en functionaliteit.

Levering

Bij uno form behandelen we de bestellingen snel en professioneel, zodat de logistiek het ritme van het bouwschema volgt.

Bij de levering van de keuken draagt een chauffeur van uno form alles het huis binnen, controleert of er niets ontbreekt en of er geen zichtbare schade is. Als er een fout of defect wordt ontdekt, zorgt het servicesysteem van uno form ervoor dat dit snel wordt verholpen. Onze speciale spoedservice zorgt er bijvoorbeeld voor dat onderdelen die nodig zijn voor de keukenmontage al enkele dagen na het ontdekken van een defect beschikbaar zijn.

uno form is gespecialiseerd in de montage en het beheer van het totale keukenproject. Alle montagewerkzaamheden van uno form worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen die alle uno form producten door en door kennen. Vanzelfsprekend werken de vakmensen van uno form graag samen met lokale vakmensen.