New Nordic Shaker Kitchen

We hebben de Shaker-tradities gecombineerd met hedendaags Scandinavisch designn om moderne karaktervolle ruimtes te creëren. Het resultaat is ontspannen luxe in ingetogen kleuren, eenvoudige vormen en zuivere lijnen. Een omgeving die rust en ontspanning biedt, zowel voor de ziel als voor het oog.

De Shakers zijn een sterke bron van inspiratie geweest. Zij leven zeer eenvoudig en hun uiterst bekwame ambachtslieden creëren meubels die bekend staan om hun schoonheid en functionaliteit. Wij willen deze traditie koesteren en in stand houden.

uno form S-Series
uno form S-Series
uno form S-Series

Uitgevoerd in een monochroom kleurenpallet straalt deze keuken tijdloze luxe uit in een Scandinavische Shaker-stijl.

De algemene indruk is licht en luchtig en wordt geaccentueerd door eenvoudige messing handgrepen en beslag, die een warm gevoel van samenhang creëren tussen alle materialen in de keuken.

Het natuurstenen werkblad Jura Polar Blau versterkt de indruk van eenvoudige elegantie.

Geïnspireerd door de eenvoud
van vroeger, ontworpen voor
het leven van vandaag

De sfeer in deze keukens is geïnspireerd op de eenvoud van weleer om een
aangename omgeving te creëren voor het moderne leven. De kleuren zijn
gekozen om gezinnen een rustige ruimte te bieden, waar ze even afstand kunnen nemen
van de drukte van het dagelijks leven buiten. De indeling is zo ontworpen
dat er tijd en zorg aan het koken kan worden gespendeerd.

Kleuren & materialen

Creëer uw eigen leefwereld

Modern meets classic

uno form S-Series

uno form S-Series

clean and simple

L-vormige keuken met veel ruimte voor koken en gastvrijheid. De kleuren van de toplagen zijn steengrijs en kiezelgrijs in combinatie met een werkblad en een vitrinekast van gerookt eikenhout en een werkblad van kunststeen in koraalklei. De moderne interpretatie van een laboratoriumspoelbak in geborsteld messing contrasteert met de ingetogen kleuren en geeft de keuken een karakteristieke uitstraling.

De hoge opbergkasten met de ruwe glazen deuren bieden veel ruimte voor servies en etenswaren. De gezellige zithoek met donkerbruin lederen kussen zal ongetwijfeld de favoriete plek in de keuken worden.

Alles in uw keuken heeft z’n plaats en ligt binnen handbereik: zo wordt koken een echt plezier. Daarom bieden wij een uitgebreid gamma lade-indelingen om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen.

De keuze van het juiste ladesysteem is bij uno form eenvoudig: "berkenmultiplex als standaard en gevingerlaste laden in massief esdoorn als optionele extra. 

uno form S-Series

Multiplex lade

uno form S-Series

Lade in massieve Esdoorn