Copenhagen

De ultieme keuken

Wat de buitengewone Copenhagen Collectie onderscheidt van ‘gewone’ hoogwaardige keukens is een compromisloze materiaalkeuze in combinatie met een messcherpe esthetiek, veeleisende designoplossingen en ingenieuze - en vooral ook duurzame - functionaliteit.

We hebben de ladefronten en alles wat verder overbodig is voor het ontwerp weggenomen. Dit vormconcept heeft ons met nog strengere architecturale en functionele eisen geconfronteerd. Waarom? Omdat je alleen de kern overhoudt: een open, genadeloos naakt karkas dat tot op het bot is opengesneden en volledig blootligt.

Al bij de eerste aanblik voelt de Copenhagen Collectie aan als een openbaring - een gevoel dat tot ver in de toekomst zal blijven bestaan.

Vorm, functie en flexibiliteit

Deze nieuwe collectie is gecreëerd en ontwikkeld in de oorspronkelijke geest van Arne Munch. Zijn designfilosofie leeft voort in alles wat we vandaag de dag tekenen en produceren. En net als toen ontwerpen wij niet alleen unieke en compromisloze keukens: wij ontwikkelen aantrekkelijke en flexibele meubels waarmee we esthetische en functionele ruimtes creëren.

Deze benadering komt ook perfect tot uiting in de verschillende modelvarianten van de Copenhagen Collectie.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor meubelmodules met poten van geborstelde Inox - of ze nu vrij staan of tegen een wand worden geplaatst. U kunt ook kiezen voor poten van massief hout om de look van uw favoriete houtsoort te completeren. Of de klassieke combinatie van een sokkel met praktische sokkellades. Tot slot kunt u kiezen voor - of variëren met - wandmodules.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de filosofie is steeds dezelfde. Vorm, functie en flexibiliteit van een uitstekende kwaliteit.

Copenhagen Collection* is als model beschermd onder "EU model registration no. 005935517".
*) Het ontwerp en de constructie van de kastelementen en de poten zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

Less is more

We hebben het hier niet over gewoon mainstream minimalisme. We hebben het over een energieke, maar toch terughoudende ontwerpfilosofie, waarbij het absolute minimum aan designelementen en functionele details prachtig tot hun recht komen tegen een prachtige, eenvoudige achtergrond.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

Dit zie je bijvoorbeeld in de fraaie massief houten laden in eik, gerookte eik, es of notenhout, die u in verschillende ladeconfiguraties en -formaten kunt combineren - zonder afbreuk te doen aan de optische elegantie. En dat is mogelijk omdat de handgemaakte, gevingerlaste laden vlak en symmetrisch zijn - ongeacht welke afmetingen u combineert. Een ander, meer functioneel voorbeeld is de discrete, stijlvol afgeronde greeprand, waarmee u heel comfortabel de laden opent en sluit.

Creëer uw eigen leefwereld

Met passie gemaakt

uno form is individuele luxe voor veeleisende mensen. In onze werkplaats in Denemarken wordt elk stuk hout nauwkeurig onderzocht en beoordeeld door vakmensen die gepassioneerd zijn door hun werk. Ervaren ambachtslieden die nog steeds ontroerd worden door de aanblik van een perfect afgewerkt meubel, gedreven  door de wens om onberispelijke elementen en exclusieve details te creëren die uno form leven en een ziel geven.

uno form production
uno form production
uno form production