Vier collecties

Sublieme meubelmakers keukens
gemaakt met handen, hoofd en hart.

Classic

Classic is de oorspronkelijke klassieke serie van uno form, in 1968 ontworpen door Arne Munch. De C-serie heeft een strakke uitstraling met kubusvormige elementen, mooie en praktische lattenfronten en een hoge plint waardoor de ruimte volledig kan worden benut - van de vloer tot het werkblad.

unoform
unoform
unoform


Lees verder

Copenhagen Collection

Wat de buitengewone Copenhagen Collectie onderscheidt van een traditionele kwaliteitskeuken is de combinatie van compromisloze materiaalkeuzes, een messcherpe esthetiek, een veeleisend design en een consistente functionaliteit die vele jaren meegaat.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection


Lees verder

Copenhagen Collection

Shaker

We hebben Shaker-tradities gecombineerd met hedendaags Scandinavisch design om moderne karaktervolle ruimtes te creëren. Het resultaat is ontspannen luxe in ingetogen kleuren, eenvoudige vormen en zuivere lijnen. Een omgeving die rust en ontspanning biedt, zowel voor de ziel als voor het oog.

Shaker kitchen
uno form S-Series


Lees verder

uno form S-Series

Avantgarde

Less is more. Avantgarde nodigt de Scandinavische natuur binnen uit. Ook in zijn vormgeving. U heeft daarom de keuze tussen een gelakte toplaag of natuurlijk fineer, die - samen met alle fijne details van het hout- uw uno form keuken een mooie, natuurlijke uitstraling geven. Door en door echt.

Avantgarde køkken | uno form
uno form kitchen in a beautiful design
uno form I-Series


Lees verder