Catalogi

Met onze inspiratiecatalogi stap je binnen in de uno form wereld van klassieke keukens, badkamers en garderobekasten – een voor een ontworpen en gemaakt met het grootste vakmanschap.

Haal uw exemplaar in uw uno form Studio of doorblader onze catalogi door op de volgende links te klikken.

uno form katalog

Keuken
catalogus

Garderobe katalog fra uno form

Garderobe
catalogus

Badeværelse katalog fra uno form

Badkamer
catalogus

Copenhagen Collection - Røget Eg

Copenhagen
catalogus

Classic
catalogus

Assortiment

Hieronder vindt u de uno form productspecificaties voor de respectieve collecties:

uno form Classic, Copenhagen - Keuken, Badkamer & Garderobe

uno form Avantgarde, Shaker - Keuken, Badkamer & Garderobe

Bevestigingsschema

Uw nieuwe uno form keukenmeubel is van zeer hoge kwaliteit en combineert moderne technologie met traditioneel vakmanschap. De kwaliteit van de uno form meubelen staat garant voor vele jaren gebruik en daarom is het zeer belangrijk dat de installatie volgens dezelfde hoge standaarden wordt uitgevoerd. uno form meubelen die op de juiste manier zijn geïnstalleerd, zullen u heel lang plezier bezorgen, zowel esthetisch als functioneel.

Een zorgvuldige en correcte installatie zorgt voor het mooiste eindresultaat. De scharnieren van de romp en de deuren zijn op voorhand in de fabriek ingesteld, maar het kan nodig zijn om de deuren na de montage nog verder af te stellen om ze waterpas te krijgen. Zie "Installatie van deuren".;.

Het is de verantwoordelijkheid van de plaatser om de richtlijnen van uno form te volgen voor het beste resultaat. uno form geeft 5 jaar garantie op oppervlakken en vitale functionele onderdelen. De garantie vervalt als het bevestigingsschema niet wordt gevolgd.

Bevestigingsschema Classic

Bevestigingsschema Avantgarde

Bevestigingsschema Shaker